- 200 gr Bitter Çikolata (Erimiş)
- 100 gr Margarin
- 150 gr Toş Şeker
- 3 Yumurta
- 1 Paket Vanilya
- 200 gr Un
- 30 gr Kakao
- 3 gr Kabartma Tozu
HAZIRLANIŞI
- Margarini iyice karıştırıyoruz, şekeri ilave ederek karıştırmaya devam ediyoruz. Daha sonra yumurtaları ilave ediyoruz.
- Erimiş çikolatayı karışıma ekliyoruz.
- Un ve diğer malzemeleri karıştırıp tezgaha döküyoruz. Mikserdeki karışımı ekleyip yoğuruyoruz. Strech filme sarıp 30 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz.
- Dinlenmiş hamuru ceviz büyüklüğünde yuvarlıyoruz, sonra pudra şekerine buluyoruz. 160 derecede 15 dakika pişiriyoruz.
Afiyet Olsun:)